Atelierbijeenkomsten

‘Als je me volgen wilt, leid ik je stap voor stap, binnen in de kunst van de axen, onze levenskunst. Ik wil je begeleiden volgens je eigen ritme.

Wie traag gaat, vordert soms het snelst. Dan  leer ik je ook de grootste van alle kunsten: De kunst om halt te houden’.

Ferdinand Cuvelier. (In De stad van axen, gids bij menselijke relaties)

Open workshops voor professionals in bejegeningskundig begeleiden en narratieve gespreksvoering.

Significa organiseert regelmatig workshops voor professionals en leidinggevenden, met interactie als centraal thema. Je kunt er kennis maken en experimenteren met gespreksvoering, instrumenten en werkvormen uit de bejegeningskundige en narratieve benadering, waarin Significa expert is.

De bejegeningskunde biedt een scala aan instrumenten om effectief contact aan te gaan, zoals de axenroos en de bejegeningscirkel. Ze verheldert het geheimzinnige proces van beïnvloeden en beïnvloed worden, van tegenwerken en meewerken.

De narratieve benadering biedt interviewvormen om de waarden, wensen, expertise en ambities van cliënten, of de mensen aan wie je leiding geeft, aan het licht te brengen met als resultaat: versterking van de identiteit van jouw gesprekspartner.

Atelierbijeenkomsten worden bekend gemaakt in de digitale nieuwsbrief van Significa. Wil je de Nieuwsbrief ontvangen en/of heb je wensen voor onderwerpen of thema’s? Maak het kenbaar door te mailen naar info@significa.nl

Significa BV

06 53 71 96 20 | info@significa.nl

Foto's: Valkphotography | Logo: Alex van de Hoef | Tekst: Ellen de Mooij